Brasiliansk vaxning i Mantorp

Hitta skönhetssalong i Mantorp som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Mantorp och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Mantorp samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Mantorp rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Mantorp som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Mantorp. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Mantorp kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Mantorp.

Brasiliansk vaxning i Mantorp

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Mantorp som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Mantorp.

Fina Vera
Parkv. 16
590 18 Mantorp


Studio Mf
Häradsv. 23
590 18 Mantorp


Läppförstoring i Mantorp

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Mantorp från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Mantorp. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Mantorp ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Mantorp.

Vaxningsinformation om Mantorp

I Mantorp hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Mantorp. Nedan finns en del allmän information om Mantorp.

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här hittar du mer information om Mantorp om du är intresserad av att veta mer om Mantorp än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Mantorp kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Mantorp. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Mantorp som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Östergötland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.