Brasiliansk vaxning i Kisa

Hitta skönhetssalong i Kisa som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kisa och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kisa samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kisa rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kisa som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kisa. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kisa kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kisa.

Brasiliansk vaxning i Kisa

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kisa som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kisa.

Maddes Salong
Torgg. 4
590 37 Kisa


Läppförstoring i Kisa

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kisa från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kisa. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kisa ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kisa.

Vaxningsinformation om Kisa

I Kisa hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kisa. Nedan finns en del allmän information om Kisa.

Kisa är en tätort i Östergötland samt centralort i Kinda kommun, Östergötlands län. Orten ligger där Kisaån flyter ihop med Lillån och rinner ut i Kisasjön. I Kisa finns industrier som Kinda Sågen, Swedish Tissue (tidigare Forså pappersbruk), BTT plåt och Finess AB.

Yta: 402,69 hektar
Invånarantal: 3687, år 2010

Här hittar du mer information om Kisa om du är intresserad av att veta mer om Kisa än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kisa kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kisa. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kisa som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Östergötland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.