Brasiliansk vaxning i Pålsboda

Hitta skönhetssalong i Pålsboda som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Pålsboda och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Pålsboda samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Pålsboda rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Pålsboda som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Pålsboda. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Pålsboda kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Pålsboda.

Brasiliansk vaxning i Pålsboda

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Pålsboda som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Pålsboda.

Salong Elisa
Björkv. 10
697 30 Pålsboda


Läppförstoring i Pålsboda

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Pålsboda från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Pålsboda. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Pålsboda ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Pålsboda.

Vaxningsinformation om Pålsboda

I Pålsboda hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Pålsboda. Nedan finns en del allmän information om Pålsboda.

Pålsboda är en tätort i Hallsbergs kommun som ligger utmed Västra stambanan mellan Hallsberg och Katrineholm samt vid riksväg 51 mellan Örebro och Norrköping. Bland annat återfinns norra Europas största häftstiftsfabrik i Pålsboda, Svenska häftstiftsfabriken vilken numer har flyttat sin verksamhet, samt en mekanisk verkstad.

Yta: 146,43 hektar
Invånarantal: 1552, år 2010

Här hittar du mer information om Pålsboda om du är intresserad av att veta mer om Pålsboda än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Pålsboda kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Pålsboda. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Pålsboda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Örebro.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.