Brasiliansk vaxning i Lindesberg

Hitta skönhetssalong i Lindesberg som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Lindesberg och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lindesberg samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Lindesberg rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Lindesberg som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Lindesberg. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Lindesberg kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lindesberg.

Brasiliansk vaxning i Lindesberg

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Lindesberg som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Lindesberg.

Salong Jaxon
Kungsg. 29
711 30 LINDESBERG


Veronicas Hudvård & Laserklinik
Koppg. 8 B
711 30 LINDESBERG


Läppförstoring i Lindesberg

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Lindesberg från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Lindesberg. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Lindesberg ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Lindesberg.

Vaxningsinformation om Lindesberg

I Lindesberg hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Lindesberg. Nedan finns en del allmän information om Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Här hittar du mer information om Lindesberg om du är intresserad av att veta mer om Lindesberg än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Lindesberg kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Lindesberg. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Lindesberg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Örebro.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.