Brasiliansk vaxning i Laxå

Hitta skönhetssalong i Laxå som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Laxå och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Laxå samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Laxå rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Laxå som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Laxå. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Laxå kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Laxå.

Brasiliansk vaxning i Laxå

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Laxå som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Laxå.

Cavallie Styling
Hjortronstigen 7
695 30 Laxå


Läppförstoring i Laxå

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Laxå från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Laxå. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Laxå ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Laxå.

Vaxningsinformation om Laxå

I Laxå hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Laxå. Nedan finns en del allmän information om Laxå.

Laxå är en tätort i västra Närke samt centralort i Laxå kommun, Örebro län. Laxå är en gammal järnvägsknutpunkt och industriort. I närheten av Laxå ligger Porla brunn. Laxå Special Vehicles tillverkar speciallösningar av chassin och hytter till lastbilstillverkaren Scania.

Yta: 453,58 hektar
Invånarantal: 3064, år 2010

Här hittar du mer information om Laxå om du är intresserad av att veta mer om Laxå än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Laxå kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Laxå. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Laxå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Örebro.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.