Brasiliansk vaxning i Kopparberg

Hitta skönhetssalong i Kopparberg som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kopparberg och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kopparberg samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kopparberg rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kopparberg som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kopparberg. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kopparberg kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kopparberg.

Brasiliansk vaxning i Kopparberg

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kopparberg som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kopparberg.

Make By AMM
Konstmästareg. 6 B
714 30 Kopparberg


Läppförstoring i Kopparberg

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kopparberg från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kopparberg. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kopparberg ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kopparberg.

Vaxningsinformation om Kopparberg

I Kopparberg hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kopparberg. Nedan finns en del allmän information om Kopparberg.

Kopparberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Ljusnarsbergs kommun i Örebro län. Till tätorten räknas även det intilliggande Bångbro. Orten är belägen vid riksväg 63. De flesta arbetstillfällen på orten finns inom den offentliga sektorn. Bland större företag märks främst Kopparbergs Bryggeri med över 100 anställda på orten.

Yta: 672,78 hektar
Invånarantal: 3016, år 2010

Här hittar du mer information om Kopparberg om du är intresserad av att veta mer om Kopparberg än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kopparberg kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kopparberg. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kopparberg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Örebro.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.