Brasiliansk vaxning i Hällefors

Hitta skönhetssalong i Hällefors som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Hällefors och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hällefors samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Hällefors rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Hällefors som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Hällefors. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Hällefors kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hällefors.

Brasiliansk vaxning i Hällefors

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Hällefors som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Hällefors.

Salong Pärlan
Barrv. 16
712 31 Hällefors


Läppförstoring i Hällefors

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Hällefors från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Hällefors. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Hällefors ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Hällefors.

Vaxningsinformation om Hällefors

I Hällefors hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Hällefors. Nedan finns en del allmän information om Hällefors.

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här hittar du mer information om Hällefors om du är intresserad av att veta mer om Hällefors än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Hällefors kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Hällefors. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Hällefors som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Örebro.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.