Brasiliansk vaxning i Frövi

Hitta skönhetssalong i Frövi som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Frövi och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Frövi samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Frövi rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Frövi som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Frövi. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Frövi kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Frövi.

Brasiliansk vaxning i Frövi

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Frövi som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Frövi.

Evig Skönhet I Frövi
Centralvägen 35
718 30 FRÖVI


Läppförstoring i Frövi

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Frövi från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Frövi. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Frövi ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Frövi.

Vaxningsinformation om Frövi

I Frövi hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Frövi. Nedan finns en del allmän information om Frövi.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Yta: 365,61 hektar
Invånarantal: 2516, år 2010

Här hittar du mer information om Frövi om du är intresserad av att veta mer om Frövi än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Frövi kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Frövi. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Frövi som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Örebro.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.