Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA - brasiliansk vaxning

Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA är en mottagning, skönhetssalong eller annats företag som arbetar med hudvård, skönhet och skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning. Sannolikt kan Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA hjälpa dig med olika typer av hudvård och skönhetsbehandlingar som vaxning, intimvaxning, brasiliansk vaxning, manikyr och pedikyr. För en aktuell lista över tjänster som Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar dom enligt nedan.

Öppettider för Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA, kan skönhet

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA för frågor om t.ex. vaxning rekommenderar vi att du först tar reda på vilka öppettider som Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA.

Kontakta skönhetssalong Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalong Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA.

Ingelas Massage & Friskvård
Hagendalsv. 16
692 30 Kumla
070 - 303 46 91


Vägbeskrivning och karta till Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA, vaxning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA för frågor om vaxning så hittar du det nedan:

Kommenterat om Ingelas Massage & Friskvård i KUMLA


Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.