Brasiliansk vaxning i Kumla

Hitta skönhetssalong i Kumla som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kumla och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kumla samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kumla rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kumla som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kumla. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kumla kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kumla.

Brasiliansk vaxning i Kumla

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kumla som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kumla.

Ingelas Massage & Friskvård
Hagendalsv. 16
692 30 Kumla


Pennybridge Beauty
Julsta 123
692 93 KUMLA


Läppförstoring i Kumla

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kumla från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kumla. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kumla ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kumla.

Vaxningsinformation om Kumla

I Kumla hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kumla. Nedan finns en del allmän information om Kumla.

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här hittar du mer information om Kumla om du är intresserad av att veta mer om Kumla än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kumla kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kumla. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kumla som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Örebro.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.