Brasiliansk vaxning i Piteå

Hitta skönhetssalong i Piteå som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Piteå och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Piteå samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Piteå rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Piteå som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Piteå. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Piteå kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Piteå.

Brasiliansk vaxning i Piteå

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Piteå som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Piteå.

Lenas Hudvård Från Topp Till Tå, Piteå
Storforsv. 53
944 72 Piteå


Parelle
Storg. 45
941 32 PITEÅ


Piteå Hud & Skönhetsvård
Prästgårdsg. 62 A
941 37 Piteå


Puls
Storg. 41
941 32 PITEÅ


Studio C
Hamng. 54 Småstaden
941 32 PITEÅ


Läppförstoring i Piteå

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Piteå från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Piteå. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Piteå ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Piteå.

Vaxningsinformation om Piteå

I Piteå hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Piteå. Nedan finns en del allmän information om Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Här hittar du mer information om Piteå om du är intresserad av att veta mer om Piteå än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Piteå kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Piteå. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Piteå som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.