Brasiliansk vaxning i Pajala

Hitta skönhetssalong i Pajala som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Pajala och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Pajala samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Pajala rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Pajala som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Pajala. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Pajala kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Pajala.

Brasiliansk vaxning i Pajala

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Pajala som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Pajala.

Salong Asterix
Tornedalsv. 10
984 31 Pajala


Läppförstoring i Pajala

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Pajala från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Pajala. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Pajala ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Pajala.

Vaxningsinformation om Pajala

I Pajala hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Pajala. Nedan finns en del allmän information om Pajala.

Pajala är en tätort och centralort i Pajala kommun i Norrbotten. Pajala är även kyrkorten i Pajala socken. Artic Road AB, Snells Entreprenad AB, Inission Micromakarna AB, Svetsteknik i Pajala AB, Miljö & Teknik i Kangos AB, MD i Pajala AB (Hotell Smedjan) med flera.

Yta: 377,83 hektar
Invånarantal: 1958, år 2010

Här hittar du mer information om Pajala om du är intresserad av att veta mer om Pajala än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Pajala kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Pajala. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Pajala som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.