Brasiliansk vaxning i Kiruna

Hitta skönhetssalong i Kiruna som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kiruna och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kiruna samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kiruna rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kiruna som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kiruna. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kiruna kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kiruna.

Brasiliansk vaxning i Kiruna

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kiruna som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kiruna.

Lottas Hud Hår & Kosmetika AB
Geologg. 8
981 31 Kiruna


Natalias Freshline
Blockv. 47
981 42 Kiruna


Salong Helhet I Kiruna, AB
Arent Grapeg. 31
981 32 KIRUNA


Läppförstoring i Kiruna

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kiruna från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kiruna. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kiruna ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kiruna.

Vaxningsinformation om Kiruna

I Kiruna hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kiruna. Nedan finns en del allmän information om Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här hittar du mer information om Kiruna om du är intresserad av att veta mer om Kiruna än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kiruna kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kiruna. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kiruna som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.