Brasiliansk vaxning i Haparanda

Hitta skönhetssalong i Haparanda som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Haparanda och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Haparanda samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Haparanda rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Haparanda som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Haparanda. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Haparanda kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Haparanda.

Brasiliansk vaxning i Haparanda

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Haparanda som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Haparanda.

Angelicas Lilla Salong
Ängsg. 21
953 34 Haparanda


Salong 3ndig By Johanna
Torgg. 39
953 32 Haparanda


Salong Beauty
Stationsg. 33
953 32 Haparanda


Läppförstoring i Haparanda

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Haparanda från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Haparanda. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Haparanda ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Haparanda.

Vaxningsinformation om Haparanda

I Haparanda hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Haparanda. Nedan finns en del allmän information om Haparanda.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här hittar du mer information om Haparanda om du är intresserad av att veta mer om Haparanda än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Haparanda kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Haparanda. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Haparanda som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.