Brasiliansk vaxning i Gällivare

Hitta skönhetssalong i Gällivare som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Gällivare och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Gällivare samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Gällivare rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Gällivare som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Gällivare. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Gällivare kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Gällivare.

Brasiliansk vaxning i Gällivare

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Gällivare som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Gällivare.

Casa Di Beauty AB
Malmbergsv. 6
982 31 Gällivare


Gunilla Salongen, Andreas Lassinantti
Curteliusv. 22
982 39 Gällivare


Hudvårdskliniken i Gällivare AB
Föreningsg. 9
982 31 Gällivare


Macadamia
Malmbergsv. 2
982 31 Gällivare


Läppförstoring i Gällivare

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Gällivare från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Gällivare. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Gällivare ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Gällivare.

Vaxningsinformation om Gällivare

I Gällivare hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Gällivare. Nedan finns en del allmän information om Gällivare.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här hittar du mer information om Gällivare om du är intresserad av att veta mer om Gällivare än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Gällivare kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Gällivare. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Gällivare som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Norrbotten.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.