Brasiliansk vaxning i Trekanten

Hitta skönhetssalong i Trekanten som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Trekanten och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Trekanten samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Trekanten rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Trekanten som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Trekanten. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Trekanten kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Trekanten.

Brasiliansk vaxning i Trekanten

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Trekanten som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Trekanten.

Klipp & Hudstugan
Lokförarg. 8
388 40 TREKANTEN


Läppförstoring i Trekanten

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Trekanten från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Trekanten. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Trekanten ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Trekanten.

Vaxningsinformation om Trekanten

I Trekanten hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Trekanten. Nedan finns en del allmän information om Trekanten.

Trekanten är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, belägen mellan Kalmar och Nybro. Avståndet från Trekanten till Kalmar och Nybro är 17,4 respektive 14,4 kilometer. I Trekanten finns fotbollsföreningen Trekantens IF, förkortat TIF.

Yta: 194,07 hektar
Invånarantal: 1422, år 2010

Här hittar du mer information om Trekanten om du är intresserad av att veta mer om Trekanten än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Trekanten kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Trekanten. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Trekanten som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Kalmar.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.