Brasiliansk vaxning i Kalmar

Hitta skönhetssalong i Kalmar som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kalmar och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kalmar samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kalmar rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kalmar som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 9 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kalmar. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kalmar kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kalmar.

Brasiliansk vaxning i Kalmar

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kalmar som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kalmar.

Best After
Strömg. 7
392 32 KALMAR


HelaDig Hudvård
Smedbyv. 32
394 70 KALMAR


Hudvård Söder
Rinkabyholmsv. 17
394 77 Kalmar


Salong Dina
Wernskjöldsg. 23
392 35 Kalmar


Salong Effekt
Rinkabyholmsv. 17
394 77 Kalmar


Salong Thomelius
Kaggensg. 44
392 32 KALMAR


Salong Tiger
Storg. 21 Kvasten
392 32 KALMAR


Skin Kalmar
Larmg. 9
392 32 KALMAR


Stenolds Parfymeri & Hudvård AB
Kaggensg. 13
392 32 KALMAR


Läppförstoring i Kalmar

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kalmar från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kalmar. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kalmar ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kalmar.

Vaxningsinformation om Kalmar

I Kalmar hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kalmar. Nedan finns en del allmän information om Kalmar.

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här hittar du mer information om Kalmar om du är intresserad av att veta mer om Kalmar än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kalmar kunde vi sammanlagt hitta 9 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kalmar. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kalmar som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Kalmar.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.