Brasiliansk vaxning i Färjestaden

Hitta skönhetssalong i Färjestaden som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Färjestaden och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Färjestaden samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Färjestaden rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Färjestaden som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Färjestaden. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Färjestaden kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Färjestaden.

Brasiliansk vaxning i Färjestaden

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Färjestaden som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Färjestaden.

Body Care I Kalmar AB
Brostorp 414
386 95 Färjestaden


Lilla Salongen
Petrus Kåres v. 9
386 90 FÄRJESTADEN


Skin Care By Sara
Vallmov. 7 B
386 31 Färjestaden


Läppförstoring i Färjestaden

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Färjestaden från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Färjestaden. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Färjestaden ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Färjestaden.

Vaxningsinformation om Färjestaden

I Färjestaden hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Färjestaden. Nedan finns en del allmän information om Färjestaden.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här hittar du mer information om Färjestaden om du är intresserad av att veta mer om Färjestaden än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Färjestaden kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Färjestaden. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Färjestaden som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Kalmar.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.