Brasiliansk vaxning i Borgholm

Hitta skönhetssalong i Borgholm som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Borgholm och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Borgholm samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Borgholm rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Borgholm som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 1 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Borgholm. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Borgholm kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Borgholm.

Brasiliansk vaxning i Borgholm

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Borgholm som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Borgholm.

Heidis Hudvård
Tullg. 16 A
387 31 Borgholm


Läppförstoring i Borgholm

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Borgholm från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Borgholm. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Borgholm ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Borgholm.

Vaxningsinformation om Borgholm

I Borgholm hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Borgholm. Nedan finns en del allmän information om Borgholm.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här hittar du mer information om Borgholm om du är intresserad av att veta mer om Borgholm än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Borgholm kunde vi sammanlagt hitta 1 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Borgholm. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Borgholm som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Kalmar.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.