Brasiliansk vaxning i Tranås

Hitta skönhetssalong i Tranås som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Tranås och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tranås samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Tranås rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Tranås som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Tranås. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Tranås kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tranås.

Brasiliansk vaxning i Tranås

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Tranås som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Tranås.

Johannas Hud & Kroppsvård I Tranås AB
Ågatan 13
573 31 TRANÅS


Lysande Hälsa & Skönhet
L. Sveag. 5
573 31 TRANÅS


Läppförstoring i Tranås

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Tranås från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Tranås. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Tranås ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Tranås.

Vaxningsinformation om Tranås

I Tranås hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Tranås. Nedan finns en del allmän information om Tranås.

Tranås är en tätort och centralort i Tranås kommun i Jönköpings län. Tranås ligger vid sjön Sommen i norra Småland. I närheten av den går Södra stambanan och Riksväg 32. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster; särskilt omnämns laxfisket vid Tranås kvarn.

Yta: 1 055,66 hektar
Invånarantal: 14197, år 2010

Här hittar du mer information om Tranås om du är intresserad av att veta mer om Tranås än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Tranås kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Tranås. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Tranås som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Jönköping.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.