Brasiliansk vaxning i Östersund

Hitta skönhetssalong i Östersund som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Östersund och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Östersund samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Östersund rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Östersund som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 7 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Östersund. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Östersund kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Östersund.

Brasiliansk vaxning i Östersund

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Östersund som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Östersund.

Andrum Skönhet & Inspiration
Regementsg. 32
831 35 ÖSTERSUND


Aqui
Storg. 26
831 30 östersund


DanZas Harmoni
Prästg. 54 B
831 33 ÖSTERSUND


Hudterapeuten I Östersund AB
Stortorget 6
831 30 östersund


Lilla Skönhets Salongen
Fältjägargränd 10 A
831 30 östersund


Nagelgallerian & Salong Studio Bibbi
Storg. 52 B
831 33 ÖSTERSUND


Salong Elisabeth
Skolg. 37
831 45 östersund


Läppförstoring i Östersund

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Östersund från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Östersund. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Östersund ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Östersund.

Vaxningsinformation om Östersund

I Östersund hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Östersund. Nedan finns en del allmän information om Östersund.

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här hittar du mer information om Östersund om du är intresserad av att veta mer om Östersund än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Östersund kunde vi sammanlagt hitta 7 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Östersund. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Östersund som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Jämtland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.