Brasiliansk vaxning i Åre

Hitta skönhetssalong i Åre som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Åre och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Åre samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Åre rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Åre som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 3 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Åre. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Åre kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Åre.

Brasiliansk vaxning i Åre

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Åre som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Åre.

Excellent Skin & Hair I Åre AB
Årev. 75
830 13 åre


Sonistyle
England Ullådalsv. 145
830 13 åre


Åre Relax & Spa AB
Åre torg
830 13 åre


Läppförstoring i Åre

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Åre från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Åre. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Åre ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Åre.

Vaxningsinformation om Åre

I Åre hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Åre. Nedan finns en del allmän information om Åre.

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här hittar du mer information om Åre om du är intresserad av att veta mer om Åre än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Åre kunde vi sammanlagt hitta 3 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Åre. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Åre som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Jämtland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.