Brasiliansk vaxning i Kungsbacka

Hitta skönhetssalong i Kungsbacka som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Kungsbacka och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungsbacka samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Kungsbacka rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Kungsbacka som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 6 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Kungsbacka. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Kungsbacka kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungsbacka.

Brasiliansk vaxning i Kungsbacka

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Kungsbacka som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Kungsbacka.

By Angels
Aranäs Allé 19
434 50 Kungsbacka


Margreths Kroppsvård AB
Västerg. 16
434 30 Kungsbacka


Salong Viola
Aroniav. 50
434 48 KUNGSBACKA


Shakti Hår & Hud
S. Torgg. 17
434 30 Kungsbacka


Skin Fashion Clinic
Aranäs Allé 15
434 50 Kungsbacka


ego
N. Torgg. 13
434 30 Kungsbacka


Läppförstoring i Kungsbacka

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Kungsbacka från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Kungsbacka. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Kungsbacka ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Kungsbacka.

Vaxningsinformation om Kungsbacka

I Kungsbacka hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Kungsbacka. Nedan finns en del allmän information om Kungsbacka.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsbacka om du är intresserad av att veta mer om Kungsbacka än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Kungsbacka kunde vi sammanlagt hitta 6 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Kungsbacka. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Kungsbacka som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Halland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.