Brasiliansk vaxning i Falkenberg

Hitta skönhetssalong i Falkenberg som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Falkenberg och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Falkenberg samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Falkenberg rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Falkenberg som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 4 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Falkenberg. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Falkenberg kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Falkenberg.

Brasiliansk vaxning i Falkenberg

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Falkenberg som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Falkenberg.

Bella Parfymeri & Hudvård
Storg. 27
311 31 Falkenberg


Caritas Hudvård
N. Linjev. 2
311 45 FALKENBERG


Eco Emerald
Stortorget 1 Gallerian
311 30 FALKENBERG


Salong Marita
Skräddarev. 8
311 36 FALKENBERG


Läppförstoring i Falkenberg

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Falkenberg från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Falkenberg. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Falkenberg ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Falkenberg.

Vaxningsinformation om Falkenberg

I Falkenberg hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Falkenberg. Nedan finns en del allmän information om Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här hittar du mer information om Falkenberg om du är intresserad av att veta mer om Falkenberg än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Falkenberg kunde vi sammanlagt hitta 4 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Falkenberg. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Falkenberg som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Halland.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.