Brasiliansk vaxning i Ludvika

Hitta skönhetssalong i Ludvika som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Ludvika och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Ludvika samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Ludvika rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Ludvika som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 2 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Ludvika. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Ludvika kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Ludvika.

Brasiliansk vaxning i Ludvika

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Ludvika som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Ludvika.

CinaS Hud och Kroppsvård
Högbergsg. 21
771 32 Ludvika


City Salongen
Tingshusg. 16
771 31 LUDVIKA


Läppförstoring i Ludvika

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Ludvika från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Ludvika. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Ludvika ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Ludvika.

Vaxningsinformation om Ludvika

I Ludvika hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Ludvika. Nedan finns en del allmän information om Ludvika.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här hittar du mer information om Ludvika om du är intresserad av att veta mer om Ludvika än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Ludvika kunde vi sammanlagt hitta 2 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Ludvika. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Ludvika som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Dalarna.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.