Brasiliansk vaxning i Falun

Hitta skönhetssalong i Falun som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Falun och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Falun samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Falun rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Falun som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 12 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Falun. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Falun kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Falun.

Brasiliansk vaxning i Falun

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Falun som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Falun.

Anneli´s Hud & Make Up
Hälsinggårdsv. 11 D
791 43 Falun


Aquaroom
Bergshauptmansg. 56
791 61 Falun


Daily Life Spa Falun AB
Trotzg. 16
791 30 Falun


Forever Beauty
Slagg. 29
791 70 Falun


För Dig, Hudvård & Inspiration
Gruvg. 5 A
791 62 FALUN


Himlafin
Vimmelmorav. 14 C
791 61 Falun


Hudcenter
Svärdsjög. 3
791 30 Falun


Lust & Fägring
Slagg. 15
791 71 FALUN


Salong Kerstin
Centralv. 25
791 46 FALUN


She Design Falun
Pilsundsv. 16 B
791 53 FALUN


Såfin Hudvård Kajsa Bälter AB
Bergshauptmansg. 56
791 61 Falun


samsara
Slagg. 10
791 70 Falun


Läppförstoring i Falun

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Falun från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Falun. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Falun ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Falun.

Vaxningsinformation om Falun

I Falun hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Falun. Nedan finns en del allmän information om Falun.

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här hittar du mer information om Falun om du är intresserad av att veta mer om Falun än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Falun kunde vi sammanlagt hitta 12 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Falun. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Falun som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Dalarna.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.