Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn - brasiliansk vaxning

Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn är en mottagning, skönhetssalong eller annats företag som arbetar med hudvård, skönhet och skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning. Sannolikt kan Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn hjälpa dig med olika typer av hudvård och skönhetsbehandlingar som vaxning, intimvaxning, brasiliansk vaxning, manikyr och pedikyr. För en aktuell lista över tjänster som Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar dom enligt nedan.

Öppettider för Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn, kan skönhet

Innan du kontaktar eller besöker skönhetssalongen Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn för frågor om t.ex. vaxning rekommenderar vi att du först tar reda på vilka öppettider som Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn har. För närvarande har vi tyvärr ingen information om öppettider för Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn.

Kontakta skönhetssalong Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn

Nedan hittar du adress och telefonnummer till skönhetssalong Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn.

Salong Li Hud- och Kroppsvård
Odeng. 6
374 41 Karlshamn
0454 - 162 28


Vägbeskrivning och karta till Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn, vaxning

Om du behöver karta och vägbeskrivning till Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn för frågor om vaxning så hittar du det nedan:

Kommenterat om Salong Li Hud- och Kroppsvård i Karlshamn


Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.