Brasiliansk vaxning i Karlshamn

Hitta skönhetssalong i Karlshamn som arbetar med vaxning - på denna sida hittar du företag som arbetar med hudvård i Karlshamn och med stor sannolikhet erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Karlshamn samt andra typer av intimvaxning. Om du har behov av att hårborttagning vid intima ställen på kroppen och vill få ren och slät hud så kan brasiliansk vaxning i Karlshamn rekommenderas då detta är en typ av intimvaxning i Karlshamn som ger väldigt bra resultat. Sammanlagt finns det 5 olika salonger som erbjuder hudvård och skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning i Karlshamn. Andra vanliga behandlingar hos dessa salonger i Karlshamn kan inkludera vaxa benen, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Karlshamn.

Brasiliansk vaxning i Karlshamn

Nedanför kan du ta del av vår kompletta lista över skönhetssalonger och företag inom hudvård i Karlshamn som erbjuder skönhetsbehandlingar som brasiliansk vaxning, intimvaxning, manikyr, pedikyr och läppförstoring i Karlshamn.

Matildas Hudvård
Drottningg. 60
374 36 Karlshamn


Salong Li
Odeng. 6
374 41 Karlshamn


Salong Li Hud- och Kroppsvård
Odeng. 6
374 41 Karlshamn


Simonas Hudvård AB
Ronnebyg. 6
374 35 Karlshamn


Unna Dig Skönhet & Kroppsvård I Karlshamn
Ågatan 6
374 36 Karlshamn


Läppförstoring i Karlshamn

Många av de olika skönhetssalongerna och hudklinikerna i Karlshamn från listan ovanför kan också erbjuda också läppförstoring i Karlshamn. För en komplett lista över vilka behandlingar som salongerna i Karlshamn ovan erbjuder rekommenderar vi att ni kontaktar några olika skönhetssalonger i Karlshamn.

Vaxningsinformation om Karlshamn

I Karlshamn hittade vi som nu bekant minst en skönhetssalong som arbetar med vaxning eller andra skönhetsbehandlingar i Karlshamn. Nedan finns en del allmän information om Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här hittar du mer information om Karlshamn om du är intresserad av att veta mer om Karlshamn än intimvaxning och brasiliansk vaxning.

I Karlshamn kunde vi sammanlagt hitta 5 olika företag verksamma inom skönhetsbehandlingar och vaxning, som intimvaxning, brasiliansk vaxning och läppförstoring i Karlshamn. Om du ändå inte hittar en skönhetssalong i Karlshamn som passar dina behov rekommenderar vi att du letar vidare i Blekinge.

Orter i Sverige där du utföra skönhetsbehandlingar och vaxning

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta skönhetssalonger som kan hjälpa dig med skönhetsbehandlingar som t.ex. brasiliansk vaxning.